Subsidie

Bespaar en geniet van uw isolatie tegelijkertijd!
Tree plumule leaf on save money coins, Business finance saving banking investment concept.
Subsidie

Subsidie voor isolatie

Bij IsoGarant B.V. kunt u profiteren van verschillende subsidieregelingen wanneer u ervoor kiest om uw spouwmuren te isoleren. Niet alleen bespaart u hiermee energie en draagt u bij aan een beter milieu, maar u kunt ook nog eens een aantrekkelijke premie ontvangen van wel €5,00 per vierkante meter.

Maak gebruik van onze expertise en laat uw spouwmuren isoleren door ons ervaren team van professionals. Wij zorgen niet alleen voor een uitstekende isolatie van uw woning, maar helpen u ook graag bij het aanvragen van de beschikbare subsidies.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo profiteert u niet alleen van de voordelen van een goed geïsoleerde woning, maar bespaart u ook nog eens op de kosten dankzij de aantrekkelijke subsidiepremie.

Subsidie

ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren

Indien u een koopwoning bezit en deze woning uw hoofdverblijf is, kunt u in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). Met deze subsidie kunt u financiële ondersteuning krijgen voor het isoleren van uw woning.

IsoGarant B.V. ontzorgt u bij het aanvragen van de subsidie. Wanneer u ervoor kiest om uw woning door IsoGarant te laten isoleren, ontvangt u na afronding van de werkzaamheden alle benodigde informatie. Zo krijgt u onder andere een stappenplan waarin we uitgebreid beschrijven hoe u de ISDE-subsidie kunt aanvragen. Daarnaast ontvangt u ook de benodigde productinformatie, foto’s, factuur en het betaalbewijs, waarmee u met succes uw eigen ISDE-subsidie kunt aanvragen. Zo is alles perfect geregeld.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het isoleren van uw woning met behulp van ISDE-subsidie? Onze adviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek neemt onze adviseur uw wensen met u door, bekijkt de mogelijkheden in uw woning en geeft u een indicatie van de te verwachten kosten, inclusief hoeveel subsidie u ongeveer kunt verwachten.

Subsidie

Type isolatie Bij 1 maatregel Bij 2 of meer maatregelen Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Spouwmuurisolatie
€4,00
€8,00
10
170
1,1
Vloerisolatie
€5,50
€11,00
20
30
3,5
Bodemisolatie
€3,00
€6,00
20
30
3,5
Dakisolatie
€15,00
€30,00
20
200
3,5

Kijk voor het complete overzicht van subsidies en leningen op verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer

Hulp bij subsidie aanvraag?

Vraag subsidie aan voor isolatie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Geen spaargeld? Kies voor de Energiebespaarlening met een lage rente en boetevrij lenen voor energiebesparing. De besparing op energiekosten kan de maandelijkse betaling dekken.

Wij helpen u graag bij de aanvraag.
Neem contact met ons op.

IsoGarant B.V.

Onze diensten

Wij bieden isolatiediensten aan met ons professionele team.

Spouwmuurisolatie

Als u op energie wilt besparen in uw budget, kijk dan naar Spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie

Heeft u isolatie nodig op uw vloer? Bekijk onze Vloerisolatie service.

Bodemisolatie

We bieden een oplossing voor bodemisolatie voor beperkte ruimtes.

Dakisolatie

Minimaliseer warmteverlies met geschikte dakisolatie tegen opstijgende warme lucht.