Dakisolatie

Zou u geld willen verdienen terwijl u verwarmt?
colorful buildings in Netherlands
Spacious bright attic room for work and relaxation
Dakisolatie

Wanneer uw dak niet geïsoleerd is, verliest u veel warmte omdat warmte stijgt. Daarom is het een goed idee om te investeren in een correcte dakisolatie. IsoGarant B.V. heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakisolatie en helpt u graag. Neem daarom direct contact met ons op! Door uw dak te isoleren, houdt u de warmte in huis, creëert u een echte zolderruimte en bespaart u op de energiekosten!

IsoGarant B.V. kan u helpen bij het isoleren van uw dak en complete woningisolatie, zoals spouwmuur-, kruipruimte-, dak-, vloer- en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek bij ons aan en wij vertellen u meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.

Dakisolatie met EPS

EPS platen zijn een zeer snelle en effectieve manier om uw woning te isoleren door de tussenruimte in uw dak op te vullen zodat uw dak volledig geïsoleerd is.

En hoeveel bespaar je door te isoleren?

Het bedrag dat je bespaart door het verbeteren van de isolatie van een huis hangt van verschillende factoren af, zoals de manier waarop het huis wordt verwarmd. Hieronder staan de besparingen op een rij voor een gemiddelde hoekwoning, wanneer de isolatie wordt verbeterd van slecht naar goed.

Soort woning Besparing gas p/j (m3) Besparing p/j bij gasprijs 3 euro/m3 Besparing p/j bij gasprijs 1,20 euro/m3
Isoleren schuin dak, verwarmde zolder
420 m3
€1250
€500
Isoleren onderkant vloer begane grond
130 m3
€390
€160
Isoleren spouwmuren
400 m3
€1200
€480

Veelgestelde Vragen

Goede vloerisolatie is 16 cm dik (isolatiewaarde Rc = 3,7), is naadloos (strak tegen elkaar) aangebracht en blijft goed zitten. Isoleer ook het luik van de kruipruimte en vul de gaten van leidingen door de vloer. Zeer goede vloerisolatie heeft een isolatiewaarde van Rc = 5. Milieu Centraal beveelt deze waarde aan als je vloerverwarming wil.

Wat de beste vloerisolatie is voor uw woning hangt af van de mogelijkheden in uw kruipruimte en uw huidige vloer. Er is een verschil in aanpak bij bijvoorbeeld een betonnen of houten vloer. Daarnaast spelen uw wensen rondom duurzaamheid en isolatiewaarde een rol, en natuurlijk de kosten die u wilt maken voor het isoleren van de vloer.

IsoGarant B.V.

Onze diensten

Wij bieden isolatiediensten aan met ons professionele team.

Spouwmuurisolatie

Als u op energie wilt besparen in uw budget, kijk dan naar Spouwmuurisolatie.

Vloerisolatie

Heeft u isolatie nodig op uw vloer? Bekijk onze Vloerisolatie service.

Bodemisolatie

We bieden een oplossing voor bodemisolatie voor beperkte ruimtes.

Dakisolatie

Minimaliseer warmteverlies met geschikte dakisolatie tegen opstijgende warme lucht.